Svenska spöken börjar ta form

Vi vill först och främst tacka alla som har skickat in sina noveller till oss. Det har varit ett omfattande men roligt arbete med att gå igenom alla bidrag som kommit in. En del noveller har fått det att krypa i skinnet, några har lockat till skratt, andra har varit vackra och ytterligare några har varit snudd på groteska.

Men nu börjar våra Svenska spöken äntligen anta fast form! Därför kan vi nu gå ut med vilka tjugo noveller som kommer att vara med i årets antologi:

 • 2.0
 • Att skratta utan tårar
 • Barnet gråter bara om natten
 • Bazardjuzius öga
 • Besökarna
 • Den röda stugan
 • De nyskapade
 • Drömfångaren
 • Elise
 • En sådan dag i dag
 • Försoning
 • I tid och evighet
 • Jävla viting
 • Kom till mig barn
 • Majoritet/Minoritet
 • Mässan
 • Sanna spökjägare
 • Spegel, spegel
 • Vandöd
 • Versus

Obs. Inom de närmaste dagarna kommer vi att skicka ut detaljerade kommentarer på alla 30-talet noveller som vi ville ha längre tid på oss att ta ställning till. Det gäller alltså även de noveller som inte blev antagna den här gången.

 

Posted in Blogg.